Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

ProfiLang 2022: INTRO

February 11, 2022 @ 10:00 - 17:00

ProfiLang 2022-INTRO on viisijaksoisen ProfiLang 2022-täydennyskoulutussarjan yksipäiväinen aloitustapahtuma. Tapahtuma järjestetään lähtökohtaisesti lähiopetuksena Tampereella, mutta siihen voi luonnollisesti osallistua myös verkkopohjaisesti. Koulutuspäivän alustava ajankohta on pe, 11.02.2022, klo 10-17.

ProfiLang 2022-INTRO on koulutussarjan yksipäiväinen aloitustilaisuus ja johdanto-osio. Tilaisuuden aikana käydään aluksi läpi koulutuskokonaisuuden rakenne ja sisällöt sekä työskentelymuodot ja tavoitteet. Tämän jälkeen tutustutaan koulutuksen aikana hyödynnettäviin digitaalisiin työkaluihin (mm. yksilöllinen kielipro!lointi, kielitaidon ja erit. suullisten kielivalmiuksien teknologia-avusteinen arviointi) sekä omaan opetukseen suoraan sovellettavissa oleviin, uusien LOPS-linjausten mukaisiin englannin ja saksan kielen mallimateriaaleihin. Koulutusosion keskeisin tavoite on hankekokonaisuuden ja siinä hyödynnettävien työkalujen ja mallimateriaalien seikkaperäinen esittely sekä osallistujien valmentaminen ja valmistautuminen kolmelle seuraavalle, pääosin osana omaa opetusta, yhdessä opiskelijoiden kanssa ja yksilöllisen aikataulun puitteissa suoritettavalle koulutusjaksolle. Johdanto-osion päättyessä osallistujilla on hallussaan “tiekartta” seuraaviin koulutusvaiheisiin.

ProfiLang 2022 on Opetushallituksen rahoittama täydennyskoulutussarja lukiokoulutuksen sekä perusopetuksen yläluokkien (kielten-)opettajille (erit. englanti ja saksa) ja opinto-ohjaajille. Koulutuksen keskiössä on ajatus ja tavoite kielitaidon selkeämmästä huomioinnista osana yksilöllistä koulutuspolkua ja opintosuunnittelua perusopetuksesta toiselle asteelle ja edelleen kohti korkeakoulutusta ja työelämää.

Takaisin koulutussarjan pääsivulle crealang.com/kieliprofiili  Back to English main page|  Zurück zur Eingangsseite auf Deutsch

                               

Details

Date:
February 11, 2022
Time:
10:00 - 17:00
Event Category:
Website:
crealang.com/kieliprofiili/#profilang-intro

Organiser

CRI
Email
info@crealang.com
View Organiser Website