Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

ProfiLang 2022-ASSESSMENT

August 1, 2022 - December 16, 2022

ProfiLang 2022-ASSESSMENT on viisijaksoisen ProfiLang-täydennyskoulutussarjan neljäs jakso. Koulutussarjan viimeinen online-työskentelyjakso käynnistetään oppilaitoskohtaisesti aikavälillä huhti-toukokuu 2022, osana omaa opetusta, yhdessä opiskelijoiden kanssa sekä tapauskohtaiset aikataulutoiveet ja -tarpeet huomioiden.

Koulutusosiossa keskitytään kielellisen osaamisen arviointiin. Kieliosaamisen analysointia ja arviointia päästään ProfiLang 2022- hankkeessa toteuttamaan erityisesti 3. osion aikana suoritettujen kielisimulaatioharjoitusten pohjalta, sekä suullisten että kirjallisten osataitojen osalta ja täysin ajasta ja paikasta riippumatta. Johdanto-osiossa jaettujen kirjallisten ohjeiden pohjalta sekä tähänastisten “etäosioiden” aikana tarjotun muun opastuksen avulla opettajat antavat oppilailleen ja opiskelijoilleen tehtäväksi valikoitujen simulaatiosuoritusten itsearvioinnin. Tämä toteutetaan joko oman opetuksen puitteissa tai tätä tukevana kotitehtävänä. Itsearvioinnin jälkeen opettaja analysoi ao. suoritukset ulkoisen arvioinnin muodossa ja täydentää näin opiskelijoiden kielellistä kompetenssiprofiilia suoraan heidän käyttäjätileilleen, hyödyntäen mielellään tukena myös opiskelijoiden henkilökohtaisia kieliprofiileja (vrt. koulutusosio 2). Näin eri koulutusosiot ja työkalut nivoutuvat vaiheittain yhdeksi kokonaisuudeksi.

ProfiLang 2022 on Opetushallituksen rahoittama täydennyskoulutussarja lukiokoulutuksen sekä perusopetuksen yläluokkien (kielten-)opettajille (erit. englanti ja saksa) ja opinto-ohjaajille. Koulutuksen keskiössä on ajatus ja tavoite kielitaidon selkeämmästä huomioinnista osana yksilöllistä koulutuspolkua ja opintosuunnittelua perusopetuksesta toiselle asteelle ja edelleen kohti korkeakoulutusta ja työelämää.

Takaisin koulutussarjan pääsivulle crealang.com/kieliprofiili

                               

Details

Start:
August 1, 2022
End:
December 16, 2022
Event Category:
Website:
http://crealang.com/kieliprofiili/#profilang-assessment

Organiser

CRI
Email
info@crealang.com
View Organiser Website

Venue

Online-Event
CRI
Tampere, 33100 Finland
+ Google Map
View Venue Website