Loading Events

« All Events

ProfiLang-ASSESSMENT

March 1 - May 31

ProfiLang-ASSESSMENT on viisijaksoisen ProfiLang-täydennyskoulutussarjan neljäs jakso. Koulutussarjan viimeinen online-työskentelyjakso toteutetaan aikavälillä maalis-toukokuu 2021 – osana omaa opetusta, yhdessä opiskelijoiden kanssa sekä tapauskohtaiset aikataulutoiveet ja -tarpeet huomioiden.

Koulutusosiossa keskitytään kielellisen osaamisen arviointiin, jota päästään tässä tapauksessa toteuttamaan 3. osion aikana suoritettujen
kielisimulaatioharjoitusten pohjalta, sekä suullisten että kirjallisten osataitojen osalta ja täysin ajasta ja paikasta riippumatta. Johdanto-osiossa jaettujen kirjallisten ohjeiden pohjalta ja kaikkien tähänastisten “etäosioiden” aikana tarjotun muun opastuksen avulla opettajat antavat opiskelijoilleen tehtäväksi valikoitujen simulaatiosuoritusten itse- ja vertaisarvioinnin. Tämä toteutetaan joko oman opetuksen puitteissa tai tätä tukevana kotitehtävänä. Itse-/vertaisarvioinnin jälkeen opettaja analysoi ao. suoritukset ulkoisen arvioinnin muodossa ja täydentää näin opiskelijoiden kielellistä kompetenssipro!ilia suoraan heidän käyttäjätililleen,
käyttäen tarvittaessa (ja mielellään!) tukena myös opiskelijoiden henkilökohtaisia kieliprofiileja (vrt. koulutusosio 2). Näin eri koulutusosiot ja työkalut nivoutuvat vaiheittain yhdeksi kokonaisuudeksi.

ProfiLang: Työkaluja kieliprofilointiin ja sekä ainerajat ylittävän että oppiainespesifisen kielenoppimisen tueksi on Opetushallituksen rahoittama täydennyskoulutussarja lukiokoulutuksen englannin ja saksan kielen opettajille sekä näillä kielillä muita aineita opettaville opettajille.

Takaisin koulutussarjan pääsivulle crealang.com/kieliprofiili

                               

Details

Start:
March 1
End:
May 31
Event Category:
Website:
https://crealang.com/kieliprofiili/#profilang-assessment

Organiser

CRI
Email:
info@crealang.com
Website:
crealang.com

Venue

Online-Event
CRI
Tampere, 33100 Finland
+ Google Map
Website:
crealang.com