Loading Events

« All Events

ProfiLang-ASSESSMENT

March 1 - October 31

ProfiLang-ASSESSMENT on viisijaksoisen ProfiLang-täydennyskoulutussarjan neljäs jakso. Koulutussarjan viimeinen online-työskentelyjakso käynnistetään aikavälillä maalis-toukokuu 2021 – osana omaa opetusta, yhdessä opiskelijoiden kanssa sekä tapauskohtaiset aikataulutoiveet ja -tarpeet huomioiden.

Koulutusosiossa keskitytään kielellisen osaamisen arviointiin. Tätä päästään tässä tapauksessa toteuttamaan erityisesti 3. osion aikana suoritettujen
kielisimulaatioharjoitusten pohjalta, sekä suullisten että kirjallisten osataitojen osalta ja täysin ajasta ja paikasta riippumatta. Johdanto-osiossa jaettujen kirjallisten ohjeiden pohjalta sekä tähänastisten “etäosioiden” aikana tarjotun muun opastuksen avulla opettajat antavat opiskelijoilleen tehtäväksi valikoitujen simulaatiosuoritusten itsearvioinnin. Tämä toteutetaan joko oman opetuksen puitteissa tai tätä tukevana kotitehtävänä. Itsearvioinnin jälkeen opettaja analysoi ao. suoritukset ulkoisen arvioinnin muodossa ja täydentää näin opiskelijoiden kielellistä kompetenssiprofiilia suoraan heidän käyttäjätileilleen,
hyödyntäen mielellään tukena myös opiskelijoiden henkilökohtaisia kieliprofiileja (vrt. koulutusosio 2). Näin eri koulutusosiot ja työkalut nivoutuvat vaiheittain yhdeksi kokonaisuudeksi.

ProfiLang: Työkaluja kieliprofilointiin ja sekä ainerajat ylittävän että oppiainespesifisen kielenoppimisen tueksi on Opetushallituksen rahoittama täydennyskoulutussarja lukiokoulutuksen englannin ja saksan kielen opettajille sekä näillä kielillä muita aineita opettaville opettajille.

Takaisin koulutussarjan pääsivulle crealang.com/kieliprofiili

                               

Details

Start:
March 1
End:
October 31
Event Category:
https://crealang.com/kieliprofiili/#profilang-assessment

Organiser

CRI
Email:
info@crealang.com
View Organiser Website

Venue

Online-Event
CRI
Tampere, 33100 Finland
+ Google Map
View Venue Website