Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

ProfiLang-IMMERSION

December 1, 2020 - March 31, 2021

ProfiLang-IMMERSION on viisijaksoisen ProfiLang-täydennyskoulutussarjan kolmas jakso. Koulutusjakso toteutetaan aikavälillä joulukuu 2020 – maaliskuu 2021 – osana omaa opetusta, yhdessä opiskelijoiden kanssa.

Koulutusosion keskiössä on tutustuminen ainerajat ylittävää ja oppiainespesi!stä kielenkäyttöä demonstroiviin mallimateriaaleihin. Elokuvapohjaiset ja monimediaiset kielisimulaatiot vievät kielenkäyttäjän kameraperspektiivissä erilaisiin viestintätilanteisiin ja mahdollistavat vieraan kielen käytön eri yhteyksissä ja kielirekistereissä (ja tässä erit. myös oppiainespesifisissä asiayhteyksissä) elävän elämän kaltaisesti, sekä suullisesti että kirjallisesti ja erilaisia sähköisiä
viestintävälineitä hyödyntäen. Koulutuksessa hyödynnettävät materiaalit tarjoavat intensiivisen ja immersiivisen kielenkäyttö- ja oppimiskokemuksen nk. kvasi-autenttisessa, kielellisesti ja kulttuurillisesti moninaisessa ympäristössä ja sopivat näin esimerkkimateriaaleiksi uuden LOPS:in mukaisen kielikasvatuksen organisoimiseksi. Molemmissa koulutuksemme esimerkkikielissä (en, sa) hyödynnettävät materiaalit soveltuvat sisältöjensä puolesta käytettäväksi ideaalitapauksessa heti 1. kurssista alkaen, mutta toki täysin ongelmitta myös myöhemmin.

ProfiLang: Työkaluja kieliprofilointiin ja sekä ainerajat ylittävän että oppiainespesifisen kielenoppimisen tueksi on Opetushallituksen rahoittama täydennyskoulutussarja lukiokoulutuksen englannin ja saksan kielen opettajille sekä näillä kielillä muita aineita opettaville opettajille.

 

Takaisin koulutussarjan pääsivulle crealang.com/kieliprofiili

                               

Details

Start:
December 1, 2020
End:
March 31
Event Category:
https://crealang.com/kieliprofiili/#profilang-immersion

Organiser

CRI
Email:
info@crealang.com
View Organiser Website

Venue

Online-Event
CRI
Tampere, 33100 Finland
+ Google Map
View Venue Website