Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

ProfiLang 2022-CURRICULUM & COMPETENCES

December 2, 2022 @ 10:00 - 17:00

ProfiLang 2022-CURRICULUM & COMPETENCES on viisijaksoisen ProfiLang-täydennyskoulutussarjan yksipäiväinen päätöstapahtuma. Koulutuspäivän alustava ajankohta on pe, 02.12.2022 klo 10:00 – 17:00. Koulutuspäivä toteutetaan lähiopetuksena, mutta osallistuminen on mahdollista myös etäyhteydellä.

Keskeisiä kysymyksiä viimeiselle hankejaksolle ovat: Kuinka koulutuksen aikana hyödynnetyillä työkaluilla ja työskentelytekniikoilla voidaan tukea kokonaisvaltaisen kielikasvatuksen juurruttamista OMAN OPPILAITOKSEN päivittäiseen työskentelykulttuuriin? Miten voimme soveltaa ja optimoida työskentelytekniikoita tukemaan opetustamme ja oppi- sekä diagnosointimateriaalien valintojamme? Osallistujien kokemusten ja palautteiden sekä koulutushankkeeseen välillisesti osallistuneiden oppilaiden ja opiskelijoiden antamien palautteiden pohjalta koulutuksen päättävän lähiopetusjakson valmistelevana tehtävänä työstetään opettaja-/oppilaitoskohtainen “strategia” kielitietoisuuden ja kielenoppimistietoisuuden vahvistamiseksi omassa oppilaitoksessa. Erityisen huomion kohteena ProfiLang 2022- koulutuksessa on kielenoppimisen ja kieliosaamisen entistä selkeämpi huomiointi ja asemointi opintojen ohjauksessa sekä (erityisesti lukiokoulutuksessa ja siihen valmennettaessa) oppilas- ja opiskelijakohtaisessa opinto- ja opiskelusuunnittelussa. 

ProfiLang 2022 on Opetushallituksen rahoittama täydennyskoulutussarja lukiokoulutuksen sekä perusopetuksen yläluokkien (kielten-)opettajille (erit. englanti ja saksa) ja opinto-ohjaajille. Koulutuksen keskiössä on ajatus ja tavoite kielitaidon selkeämmästä huomioinnista osana yksilöllistä koulutuspolkua ja opintosuunnittelua perusopetuksesta toiselle asteelle ja edelleen kohti korkeakoulutusta ja työelämää.

Takaisin koulutussarjan pääsivulle crealang.com/kieliprofiili

                               

Details

Date:
December 2, 2022
Time:
10:00 - 17:00
Event Category:
Website:
https://crealang.com/kieliprofiili/#profilang-curriculum

Organiser

CRI
Email
info@crealang.com
View Organiser Website

Venue

CRI Tampere
Peltokatu 26
Tampere, 33100 Finland
+ Google Map
Phone
+358505907188
View Venue Website