Loading Events

« All Events

ProfiLang

November 1 - November 30

ProfiLang-CURRICULUM on viisijaksoisen ProfiLang-täydennyskoulutussarjan oppilaitoskohtaisesti toteutettava päätösjakso. Jakso toteutetaan marraskuun 2021 aikana, etäyhteistyössä hankkeessa mukana olevien lukioiden kanssa.

Keskeisiä kysymyksiä viimeiselle hankejaksolle ovat: Kuinka koulutuksen aikana hyödynnetyillä työkaluilla ja työskentelytekniikoilla voidaan tukea uusien LOPS-linjausten mukaisen kielikasvatuksen juurruttamista OMAN OPPILAITOKSEN päivittäiseen työskentelykulttuuriin? Miten voimme soveltaa ja optimoida työskentelytekniikoita tukemaan opetustamme ja oppi- sekä diagnosointimateriaalien valintojamme? Osallistujien kokemusten ja palautteiden sekä koulutushankkeeseen välillisesti osallistuneiden opiskelijoiden antamien palautteiden pohjalta koulutuksen päättävän lähiopetusjakson aikana työstetään opettaja-/oppilaitoskohtainen “strategia” kielitietoisuuden ja kielenoppimistietoisuuden vahvistamiseksi ja valmistetaan menetelmällinen “työkalupakki” immersiivisten, erityisesti ainerajat ylittävien kielenoppimiskokemusten, -tilanteiden ja -tilojen mahdollistamiseksi LOPS:in mukaisen kielikasvatuksen arjessa ml. erityisesti opetustilanteiden ulkopuoliset ja myös virtuaaliset oppimiskontekstit.

Koulutusjakson pohjustavaan aineistoon voit tutustua ProfiLang-koulutuksen padletissa kohdassa ProfiLang-CURRICULUM.

ProfiLang: Työkaluja kieliprofilointiin ja sekä ainerajat ylittävän että oppiainespesifisen kielenoppimisen tueksi on Opetushallituksen rahoittama täydennyskoulutussarja lukiokoulutuksen englannin ja saksan kielen opettajille sekä näillä kielillä muita aineita opettaville opettajille.

Takaisin koulutussarjan pääsivulle crealang.com/kieliprofiili

                               

Details

Start:
November 1
End:
November 30
Event Category:
https://crealang.com/kieliprofiili/#profilang-curriculum

Organiser

CRI
Email:
info@crealang.com
View Organiser Website

Venue

Online-Event
CRI
Tampere, 33100 Finland
+ Google Map
View Venue Website